Domen Golob

nadškofija Ljubljana

Župnija Homec

Leto rojstva: 1994.

Kako si se odločil za duhovni poklic: veliko časa sem Boga spraševal, kaj je moja pot; ker nisem dobil odgovora, sem šel po običajni poti in si predstavljal, da se bom poročil s punco in imel družino. Potem pa me je Gospod poklical za duhovnika.
Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov: “Pridite k meni vsi, ki ste utrujeni in obteženi, in jaz vam bom dal počitek.” (Mt 11,28)
Najljubši svetnik: sveta Mala Terezija.
Najljubša knjiga: Tomaž Kempčan: Hoja za Kristusom.
Najljubša smer teologije/predmet na faksu: Trenutno ni še nič tako zanimivo.
Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš: Programiranje, mladina, skavti.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri