Gašper Klančnik

nadškofija Maribor

Župnija Ruše

Leto rojstva: 1990.

Kako si se odločil za duhovni poklic: Ob dotiku Božje ljubezni, sem na povabilo, da postanem Kristusov duhovnik, odgovoril z željo, postati ves Njegov.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov: “Bog je namreč svet tako vzljubil, da je dal svojega edinorojenega Sina, da bi se nihče, kdor vanj veruje, ne pogubil, ampak bi imel večno življenje.” (Jn 3,16)

Najljubši svetnik: bl. A. M. Slomšek, sv. Pater Pij in sv. Janez Pavel II.

Najljubša knjiga: F. M. Dostojevski: Bratje Karamazovi.

Najljubša smer teologije/predmet na faksu: Moralna teologija.

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš: Tek, branje in spoznavanje (slovenskega) jezika.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri