Rok Pogačnik

nadškofija Ljubljana

Župnija Radovljica

Letnik rojstva: 1993.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov: »Gospod, h komu naj gremo? Besede večnega življenja imaš.« (Jn 6, 68)

Najljubši svetnik: Sveta Devica Marija.

Najljubša smer teologije/predmet na faksu: Pastoralna teologija in dogmatika.

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš: Branje, solo petje in petje v zboru, tek in sprehodi, smučanje, potovanje, predvsem pa preživljanje časa s svojimi prijatelji.

Kratko opiši svoj študij v tujini (zakaj si se zato odločil, kakšni so občutki, v katerem semenišču bivaš ipd.):Dve leti in pol svojega oblikovanja in študija sem preživel v simpatičnem Poljskem mestu Opole. Za ta čas sem posebej hvaležen. Magistriral sem v septembru 2017. V marcu 2018 sem se vrnil v Slovenijo in pastoralno prakso opravljal na župnijah Domžale, Dob, Mengeš in Moravče. Kot diakon sem poslan v župnijo Dobrepolje – Videm.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri