Tilen Oberwalder Zupanc

nadškofija Ljubljana

Župnija Jarše

Leto rojstva: 1995.

Kako si se odločil za duhovni poklic: Ob dejavnostih v domačih župnijah in zgledih duhovnikov, ki so bili tam, sem postopoma spoznaval, da želim tudi sam živeti ta poklic.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov: “Svojo postavo položim v njihovo notranjost in jo zapišem v njih srce; jaz bom njihov Bog in oni bodo moje ljudstvo; njihovo krivdo bom odpustil in njihovega greha se ne bom več spominjal.” (Jer 31,34)

Najljubši svetnik: sv. Egidij.

Najljubša knjiga: pesmarica Cerkvene ljudske pesmi.

Najljubša smer teologije/predmet na faksu: biblični predmeti.

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš: navtika.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri