Klemen Gartner

nadškofija Maribor

Župnija sv. Križa nad Mariborom

Leto rojstva: 1997.

Kako si se odločil za duhovni poklic: Božje vabilo k služenju Njemu in soljudem ni prišlo po nadnaravnem znamenju, marveč skozi zelo vsakdanji občutek veselja. Ob veselju do Božjega, sem se čutil nagovorjenega še ob zgledih duhovnikov in občutku sprejetosti v župniji in skupini animatorjev.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov: »Veselite se v Gospodu zmeraj; ponavljam vam, veselite se.« (Flp 4, 4)

Najljubši svetnik: bl. A. M. Slomšek, sv. Janez Pavel II., sv. Martin, …

Najljubša knjiga: Ob Svetem pismu, posebej v letu (2015-2016), W. Kasper: Usmiljenje.

Najljubša smer teologije/predmet na faksu: Trenutno so mi še vsi ljubi in ljubki, a počakajmo do izpitnega obdobja :).

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš: Animiram, rad tudi kaj zapišem in v povezavi s tem preberem ter vztrajno odklanjam obiskovanje športnih konzerv/dvoran.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri