Luka Jesenko

škofija Koper

Župnija Godovič, študira v Rimu

Leto rojstva: 1999

Kako si se odločil za duhovni poklic: Kmalu po začetku srednje šole sem v sebi začutil, da me Bog kliče. Klic se je večkrat ponovil in postajal vedno bolj očiten in močen, a hkrati sem ga v sebi vedno bolj zavračal. Po daljši krizi sem spoznal, da ne morem biti srečen, če ne ugodim Božji volji in zato sem sprejel odločitev, da vstopim v bogoslovno semenišče.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov:  “Vse zmorem v Njem, ki mi daje moč.” Flp 4,13

Najljubši svetnik: sv. Luka, sv. Alojzij Gonzaga

Najljubša knjiga/avtor: Henryk Sienkiewicz

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš: šport (predvsem hoja v hribe in plezanje), petje, poskušam igrati kitaro, branje.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri