Marko Dolinar

nadškofija Ljubljana

Župnija Kranj – Drulovka/Breg

Leto rojstva: 1997.

Kako si se odločil za duhovni poklic: Duhovni klic sem začutil že v osnovni šoli, tudi zaradi zgleda domačega župnika. Vendar sem se ga v naslednjih, bolj kot ne, letih otepal. Končno odločitev sem sprejel v 4. letniku srednje šole. Odločitvi sta sledili dve (pre)izkušnji, ki sta me v njej še bolj utrdili.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov: »Bodite torej popolni, kakor je popoln vaš nebeški Oče.« (Mt 5,48)

Najljubši svetnik: Sv. Mati Terezija.

Najljubša knjiga/avtor: Arto Paasilina.

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš: Čeprav v bogoslovju ni pogojev, se sicer rad ukvarjam s športom: nogomet, odbojka, košarka, tek, itn. Novega  življenja mi daje ministriranje pri svetih mašah na onkološkem inštitutu.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri