Timotej Fijavž Vivod

Nadškofija Maribor

Župnija Slovenske Konjice

Leto rojstva: 1999

Kako si se odločil za duhovni poklic
Odločitev je v meni rasla skozi več let. Ko sem se po birmi kot ministrant in animator aktivno vključil v delo na domači župniji, sem spoznal, da me dejavnosti povezane s Cerkvijo veselijo in napolnjujejo. Ob redni molitvi in pogovorih o poklicanosti sem spoznal, da me Gospod kliče v duhovništvo. V veliko pomoč pri odkrivanju moje poklicanosti mi je bil tudi domači arhidiakon g. Jože Vogrin, ki me je ves čas iskanja moje življenjske poti spremljal in mi je bil močan zgled dobrega duhovnika.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov
“Vse zmorem v njem, ki mi daje moč.” (Flp 4,13)

Najljubši svetnik
Bl. Anton Martin Slomšek

Najljubša knjiga
Sveto pismo

Najljubša smer teologije/predmet na faksu
Zgodovina Katoliške Cerkve

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš
Poleg ministriranja in ostalih dejavnosti, ki jih opravljam na domači župniji, igram še harmoniko, z veseljem pa se pridružim tudi ostalim bogoslovcem pri igranju nogometa ali odbojke.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri