Nova številka Virtuti & Musis

with Ni komentarjev

 

Pred praznikom Brezmadežne je izšla nova številka glasila Virtuti & Musis, ki ga lahko prelistate na strani revije.

V njem so predstavljeni novi bogoslovci. Rdeča nit je tokrat bližajoče se sveto leto usmiljenja.

Izšla je tudi letošnja knjiga. Tokrat gre za prevod knjige Mihalyja Szentmartonija DJ – Poti graditve duhovne identitetve; teologija in psihologija duhovnega izkustva.

Glasilo in knjigo vsako leto prejmejo vsi člani MKSBD, ki jih je sedaj preko 850. Da pravočasno pripravimo toliko paketov, imamo bogoslovci kar obsežno akcijo. Takšne akcije nas povežejo, saj v prijetnem vzdušju delamo v skupno dobro.

 

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri