Smučarski dan

with Ni komentarjev

Vsako leto je organizirano smučarsko tekmovanje duhovnikov, redovnikov, redovnic, bogoslovcev, katehetov in katehistinj. Letos je tekmovanje potekalo na avstrijskem Koroškem na smučišču Poden – Bodental. Bogoslovno semenišče je bilo zelo dobro zastopano, tekmovalcev je bilo kar 11, nekaj pa je bilo tudi takšnih, ki so po dolgih letih prišli obnoviti svoje smučarske sposobnosti v upanju, da se bodo drugo leto pridružili tekmovanju in mogoče tudi osvojili kakšno medaljo. Prekrasen dan je bil dodaten izziv, saj je sonce s svojimi žarki poskrbelo, da je bila smuka še posebno težka zaradi mehkega snega. Tekmovalci so bili razvrščeni v starostne kategorije, bogoslovci so bili kategorija zase. Zlato je tudi letos osvojil Tilen Oberwalder Zupanc, drugo mesto je zasedel Florjan Ungar, tretje pa Matic Lesjak.

 

Od leve proti desni zgoraj: Matic Lesjak, Tadej Pagon, Jakob Piletič, Tilen Oberwalder Zupanc, Janez Meden, Florjan Ungar, Matej Vinojčić, Janez Pavel Šuštar, spiritual Vlado Bizjak

Od leve proti desni spodaj: Gašper Klančnik, Marko Dolinar, Domen Golob

Manjkata: Peter Čemažar in prefekt Matjaž Celarc

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri