Srečanje s starši bogoslovcev 2023

with Ni komentarjev

V nedeljo, 14. 5. 2023 smo imeli po treh letih premora, v semenišču zopet srečanje s starši, ki ga je pripravil drugi letnik. Namen tega srečanja je, da se spoznamo med seboj ob prijetnem druženju.

Dogodek smo pričeli s slovesno sveto mašo, ob 10. uri v semeniški kapeli, ki jo je vodil gospod rektor. Za tem sta nam Rok Gornik in Jure Golob, v Jožefovi dvorani pripravila zanimivo dinamiko, ki je ustvarila sproščeno vzdušje in kviz.. Preko kviza, ki so ga reševali starši, so dobili en delček vpogleda v življenje bogoslovcev. Po kvizu pa so starši lahko odšli na druženje v sobo 40, ali pa si ogledali baročno knjižnico, ki jo je predstavila sestra Mateja. Temu je sledilo še okusno kosilo, kava in slovo od staršev. Za nami je bilo res lepo srečanje, ki ga bomo prihodnje leto ponovili. Zahvaljujemo pa se tudi svojim staršem, še posebej za dar življenja in podporo, ki nam jo izražajo, ko sledimo Božjemu klicu.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri