Rok Gornik

Nadškofija Ljubljana

Župnija Ribnica

Leto rojstva: 1998

Kako si se odločil za duhovni poklic
Po dolgem boju, ki sem ga imel z Bogom že od začetka osnovne šole glede svoje poklicanosti, sem ugotovil, da ne bom nikjer bolj srečen kot pa v služenju Njemu in ljudem v službi duhovnika.

Eden izmed ljubših svetopisemskih stavkov
Tedaj se je odprlo Božje svetišče v nebesih in videla se je skrinja njegove zaveze. In prikazalo se je veliko znamenje na nebu: žena, obdana s soncem, in pod njenimi nogami mesec in na njeni glavi venec iz dvanajstih zvezd.
(Raz 11,19-12,1)

Najljubši svetnik
Naša mati Marija

Najljubši avtor
D. Calloway

Najljubša smer teologije/predmet na faksu
(najljubšega predmeta pa zaenkrat še nimam)

Dejavnosti, s katerimi se še ukvarjaš
Igranje kitare, hoja, ministriranje, animatorstvo, …

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri