Obisk eksorcista v Bogoslovnem semenišču

with Ni komentarjev

 

V četrtek, 19.10. 2016, je Bogoslovno semenišče obiskal eksorcist novomeške škofije, p. Peter Vrabec. Kot gost kulturnega večera je predaval o svojih izkušnjah, ki jih je doživel ob številnih srečanjih s hudim duhom, ki še vedno deluje in ne omaga.

Med predavanjem, ki je bilo bolj pričevanje  (za kar smo mu zelo hvaležni), je posredno dal vedeti, da je hudičeva največja prevara ravno v tem, da je številne dobre ljudi uspel prepričati, da ne obstaja.

Hudič dela in se trudi, da bi nas pogubil, pa čeprav ne vedno zelo odkrito – največkrat deluje prikrito, vendar kot uči naša vera in  nas je opogumil p. Peter, proti hudemu duhu nismo nemočni: Cerkev nas je opremila z mnogimi orožji ter nam dala mnogo priprošnjikov in zaščitnikov v angelih in svetnikih. Ker smo še v mesecu oktobru, naj predam sporočilo p. Vrabca in mnogih drugih izkušenih eksorcistov: rožni venec je močno orožje v boju proti hudemu duhu; radi ga molímo!

Janko Potisek

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri