Občni zbor MKSBD 2023

with Ni komentarjev

V ponedeljek, 15. 5. 2023, smo imeli v semenišču občni zbor Marijine kongregacije slovenskih bogoslovcev in duhovnikov. Na zboru smo slišali poročila prefekta kongregacije, blagajnika in kulturnega referenta. Poleg tega smo obravnavali še nekaj tem za prihajajoče leto in izvolili novo vodstvo kongregacije.
Dosedanjega prefekta Mela Kovica je zamenjal novo izvoljeni prefekt Luka Anžič, pod-prefekta Matijo Goloba je nasledil Jure Golob, blagajnika Blaža Baligača je zamenjal Rok Gornik in na mesto kulturnega referenta, ki ga je zasedal Jure Golob, je bil izvoljen David Pirnar.

Vsem kongreganistom in še posebej novemu vodstvu želimo obilo Božjega blagoslova in Marijinega varstva pri njihovem delu.

Ta stran uporablja piškotke. Več informacij

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Zapri